Recenze Bactrim pro děti

6. listopadu 2015

V jaké dávce a za jakým účelem je lék Bactrim předepsán? Níže bude uveden návod k použití, cena, recenze účinnosti tohoto nástroje. Dozvíte se také o podmínkách, za kterých nelze uvedené léky použít, ať už se mohou podávat dětem atd.

Forma, balení a složení léčiva

Tento lék můžete koupit v různých formách:

  • Bactrimový sirup (suspenze). Návod k použití uvádí, že účinné látky tohoto nástroje jsou trimethoprim a sulfamethoxazol. Součástí perorální suspenze jsou také další složky, jako je methylparaben, dispergovatelná celulóza, polysorbát 80, propylparaben, sorbitol, čištěná voda, vanilka a banánové příchutě. Průhledný sirup se prodává ve sklenicích, které jsou umístěny v lepenkové krabici s odměrkou.
  • Tablety "Bactrim". Recenze "Bactrim" uvádí, že její aktivní složky jsou také trimetoprim a sulfamethoxazol. Jako další složky se používají dokusát sodný, sodná sůl karboxymethylškrobu, stearát hořečnatý a povidon. Podlouhlé bílé tablety lze zakoupit v blistrech umístěných v kartonových obalech.

Farmakologické vlastnosti

Jak se lék "Bactrim"? Pokyny pro použití suspenzí a tablet uvádějí, že se jedná o kombinované baktericidní činidlo, které vykazuje synergický účinek.

Mechanismus účinku účinné látky, jako je trimethoprim, je blokovat 2 enzymy, které nutí bakterie ve fázi replikace kyseliny folinové. V kombinaci se sulfamethoxazolem je antibakteriální účinek této složky velmi rozšířený. listeria, chlamydie, pertussis bacillus, toxoplazma, fekální enterokoky, aktinomycety, brucella, enterobacter, patogeny nocardiosis, shigella, legionelóza, Střevní yersinióza, tularemie, kokcidioidomykóza).

Farmakokinetika

Je Bactrim absorbován? Návod k použití (pro děti je suspenze nejvhodnější) uvádí, že po užití léku uvnitř je absorbován poměrně rychle v horním GI traktu.

V krvi je maximální koncentrace léčiva dosažena za 2-4 hodiny. Jeho antibakteriální aktivita trvá 7 hodin. Komunikace s plazmatickými proteiny sulfamethoxazolu je 70% a trimethoprim - 44%.

Biologická přeměna hlavních látek (na neaktivní metabolity) probíhá prostřednictvím acetylace v játrech. U lidí je lék distribuován rovnoměrně, s průnikem přes histohematogenní bariéry.

V plicích a moči koncentrace trimethoprimu převyšuje plazmu. Co se týče bronchiální sekrece, prostaty, slin, žluči, vaginálních sekrecí, spinálních a intersticiálních tekutin středního ucha, mateřského mléka, kostí a sliznic, v nich se lék hromadí v menší míře.

U obou léčivých látek je rychlost vylučování stejná. Jejich poločas závisí na věku:

  • děti do roku - 7 hodin;
  • děti od 1 do 10 let - 6 hodin;
  • dospělí - 11 hodin.

S poruchou funkce ledvin, stejně jako ve stáří, se zvyšuje poločas léku.

Lék je získáván ledvinami (až 70% trimethoprim a až 30% sulfamethoxazolu).

Indikace pro použití

Jaká je droga "Bactrim"? Návod k použití (pro děti zavěšení - nejlepší volba) označuje následující indikace:

  • Respirační systém: laloková pneumonie, bronchiektáza, bronchopneumonie, pneumocystis pneumonia, akutní nebo chronická bronchitida.
  • ORL orgány: šarlatová horečka, sinusitida, zánět středního ucha, zánět mandlí, laryngitida.
  • Močovinový systém: měkký kancre, uretritida, prostatitida, pyelitida, pohlavní lymfogranuloma, cystitida, epididymitida, pyelonefritida, kapavka, tříselný granulom.
  • Trávicí systém: cholecystitida, paratyphoidní horečka, gastroenteritida, břišní tyfus, cholera, cholangitida, úplavice, nosič lososů.
  • Kůže: akné, furunkulóza, infekce rány, pyodermie.
  • Jiní: akutní brucelóza, akutní nebo chronická osteomyelitida, malárie, osteoartikulární infekční patologie, toxoplazmóza (jako komplexní terapie), jihoamerická blastomykóza.

Kontraindikace

Jaké jsou kontraindikace léku "Bactrim"? Návod k použití (pro děti je suspenze zakoupena pouze na doporučení lékaře) uvádí následující zákazy:

  • leukopenie;
  • přecitlivělost na hlavní složky léčiva;
  • agranulocytóza;
  • selhání jater;
  • do tří měsíců;
  • aplastickou anémii;
  • selhání ledvin;
  • Anémie s deficitem B12;
  • období kojení;
  • nedostatek glukóza-6-fosfátdehydrogenázy;
  • období těhotenství;
  • pediatrické hyperbilirubinemie.

Pečlivé podání léčiva

S extrémní opatrností, tento lék je předepsán pro: t

  • porfyrie;
  • patologii štítné žlázy;
  • bronchiální astma;
  • nedostatek kyseliny listové.

Drog "Bactrim" (suspenze): návod k použití pro děti

Recenze tohoto léku budou popsány níže.

Dávku léku pro děti by měl zvolit pouze zkušený odborník. Použijte požadované množství suspenze pomocí odměrné lžičky (5 ml), která je součástí soupravy.

Od 12 let věku by měla být dávka přípravku Bactrim dvakrát denně (ráno a večer). Pokud je nutná dlouhodobá léčba, pak lékaři doporučují užívat lék v 10 ml ráno a tolik večer. V případě onemocnění, která se vyskytují v těžké formě, jsou povoleny večerní a ranní dávky 30 ml.

Jak dlouho Bactrim pro děti používá při akutních infekcích? Návod k použití (popis léku byl uveden výše) uvádí, že u takových nemocí by doba trvání léčby měla být alespoň pět dní nebo dokud všechny příznaky nezmizí.

Léčba dětí bez známek zlepšení v jejich stavu je důvodem pro konzultaci s dětským lékařem za účelem úpravy dávky.

S nemocí, jako je měkký chancre, tento lék je předepsán 20 ml dvakrát denně. Pokud po 7 dnech nejsou žádné známky hojení, léčba může být prodloužena o další týden. Je třeba mít na paměti, že neúčinnost léčiva může být spojena s výskytem rezistence vůči patogenům.

Jak léčit nekomplikované akutní infekce močových cest? Co o tom říká návod? "Bactrim" (sirup), jehož přehledy jsou nejednoznačné, se podávají jednou denně v množství 40 až 60 ml. Vezměte suspenzi nejlépe před spaním.

Pro prevenci pneumonie dávají děti od 12 let denně 20 ml léčiva.

Dávkování léku pro malé děti

Novorozenci 3-5 měsíců vykazují večerní a ranní příjem 2,5 ml sirupu. Od 6 měsíců do 5 let jsou dětem předepsány dávky 5 ml a 6 až 12 let - 10 ml. U těžkých infekcí může být indikovaná dávka zvýšena o jeden a půl násobek.

Vedlejší účinky

Jaké nežádoucí účinky může droga Bactrim způsobit? Návod k použití (pro suspenzi dětí - i když nejlepší volba, ale stále přiřazená pouze indikací) označuje následující nežádoucí účinky:

  • leukopenie, neutropenie, agranulocytóza, megaloblastická anémie, trombocytopenie;
  • průjem, ztráta chuti k jídlu, nevolnost, gastritida, glositida, bolest břicha, hepatitida, stomatitida, hepatonekróza, cholestáza, zvýšená aktivita jater v transaminázách, pseudomembranózní enterokolitida;
  • tremor, apatie, bolesti hlavy, deprese, závratě, aseptická meningitida, periferní neuritida;
  • polyurie, intersticiální nefritida, hematurie, poruchy ledvin, hyperkreatininémie, krystalurie, toxická nefropatie, zvýšená močovina;
  • plicní infiltráty, bronchospasmus;
  • svědění, fotosenzitivita, exfoliativní dermatitida, angioedém, vyrážka, epidermální toxická nekrolýza, exsudativní erythema multiforme, horečka, sklerální hyperémie, alergická myokarditida;
  • artralgie, myalgie;
  • hypoglykémie.

Zvláštní doporučení

Pokud se objeví kožní vyrážka nebo jiné nežádoucí účinky závažné povahy, léčba tímto léčivým přípravkem by měla být ukončena.

Délka léčby Bactrimem by měla být minimální, jinak by měl být sledován počet vytvořených prvků v krvi.

S nedostatkem kyseliny listové, selhání ledvin, stejně jako ve stáří, na pozadí příjmu daného léku, mohou nastat hematologické změny, které jsou charakteristické pro nedostatek kyseliny listové v lidském těle.

Aby se zabránilo krystalurii, musí pacient poskytnout dostatečný objem tekutiny a také sledovat adekvátní diurézu.

Recenze "Bactrime" pro děti

Pacienti, kteří užívali daný lék ve formě suspenze a tablet, o tom jednoznačně reagují. U některých lidí se tento lék jevil jako vysoce účinný a stal se vynikajícím pomocníkem v boji proti různým chorobám a pro ostatní způsoboval pouze vedlejší účinky.

Odborníci vysvětlují takové nejednoznačné recenze tím, že "Bactrim" má opravdu mnoho kontraindikací, stejně jako velký seznam nežádoucích reakcí. V tomto ohledu je jeho jmenování vhodné pouze tehdy, pokud pacientovi nepomáhají jiné způsoby léčby.

Recenze tohoto sirupu jsou také rozmanité. Neposkytují příležitost k vytvoření jednoznačného názoru na jeho bezpečnost a efektivitu.

Podle rodičů by tento lék měl předepisovat pouze pediatr a pouze po důkladném lékařském vyšetření. Pouze v tomto případě bude léčba pro dítě účinná a relativně bezpečná.

Plusy: hodně svědectví, efektivní, ne drahé, vyráběné ve Francii, od 3 měsíců, může být přijato na děti

Nevýhody: existují vedlejší a kontraindikace

Poprvé, "Bactrim" byl předepsán pediatr k mému synovi, když na 4,5 měsíce, on onemocněl bronzem. Byl podzim, docela chladno, zřejmě pobíhali pro specialisty, stáli ve frontách na klinice mezi nemocnými, horečnatými dětmi a jejich prací.

Výhody: není vysoká cena, efektivita, ukázaná u různých nemocí

Nevýhody: obrovský seznam kontraindikací a vedlejších účinků

Když jsem se poprvé setkal s tímto lékem, když dítě onemocnělo, měl tehdy 1 rok 4 měsíce. Všechno to začalo chraptivé hrdlo a suchý kašel. Žádná zima, žádná horečka, jen se ozval hlas a objevil se s ním kašel.

Rusko, Belgorod - Petropavlovsk-Kamch.

Plusy: nízká cena, slušný efekt!

BAKTRIM Suspenzi pro orální podání bylo mému tříletému dítěti přiděleno pediatrem, který slyšel hrozné píšťalky svého syna uvnitř. Lékař řekl: "Toto antibiotikum bude muset být opilé, jinak můžete onemocnět bronchitidou, pokud není léčena." Samozřejmě že jsme.

Nevýhody: není jasné balení

Když nám to lékař předepsal, měl jsem z nějakého důvodu nedůvěru k produktu. Z nějakého důvodu byl název „baktrim“ spojen se jménem antibiotika. škodlivé pro střevní flóru. Je to průměr, takže lékárny jsou k dispozici, bez lékařského předpisu.

Plusy: Účinně, kvalita, názory lžíce, levné

Nevýhody: vedlejší účinky

Když byla moje dcera stará, skončili jsme v nemocnici s bronchitidou Om. Onemocnění je závažné a vyžaduje důkladnou léčbu. Pediatr předepsal antimikrobiální léčivo Bactrim. Lékárna našla bez problémů, komerčně a spravedlivě.

Výhody: Rychlý efekt, cena, chuť

Nevýhody: Nenašel jsem je

Přišel podzim, moje dcera šla do mateřské školy a teď se necítíme dobře. Teplota se zvedla, začal se hlen a kašel. Zpočátku doktor řekl, že plíce jsou čisté, předepsané jednoduché prášky proti kašli. A tak to trvalo půl týdne, ale moje dítě pokračovalo.

Plusy: Pomáhá zbavit se dlouhodobého kašle.

Nevýhody: Mnoho vedlejších účinků.

Bactrim byl předepsán mému dítěti, když dlouho kašlal. A kašel byl suchý, trval asi dva týdny a mému dítěti přinesl spoustu nepříjemností. Není to drahé, asi sto padesát rublů, což potěší. Účinná látka

Rusko, Nižnij Novgorod

Doporučená recenze: 0 Datum revize: 2015-02-11

Plusy: Efektivní, chutné!

Mám dvě dívky a my jsme neustále nemocní s laryngitidou, lékař předepsal suspenzi "Bactrim", a když to začali brát, hned poté, co se moje holky zlepšily. Jen nás zachránila. Kromě toho si můžete vzít.

Doporučená recenze: 0 Datum revize: 2015-11-10

Plusy: Dobré boje s bakteriemi

Nevýhody: ne každý si může dovolit

Už dávno jsme nebyli nemocní a zavolal jsem doktorovi, řekla nám, že se jedná o akutní respirační onemocnění, ale zřejmě jsme nakazili někoho ze školky a předali nám lék "Bactrim". Po přečtení návodu k tomuto návodu.

Nevýhody: volné stolice

Ahoj všichni! Když dítě poprvé onemocnělo obyčejným orvi, lékař nám ​​okamžitě předepsal řadu léků, včetně antibiotika "Bactrim", obvykle mu má být linex okamžitě napsán, aby se zlepšilo trávení.

Ainura, já jsem zdravotní sestra tréninkem, a proto mohu ze zkušenosti říci jen jednu věc: lékaři rádi střílejí peníze, objednávají různá vyšetření a drahé léky, protože jdou s tímto procentem. Všechna placená zdravotnická střediska a lékárny a lékaři spolupracují na základě smlouvy.

Hlavní věcí bylo pro mě zjistit analýzu mikro-krajiny, kde byly zasazeny naše bjaki, kapital-dodatečná analýza by poskytla jasnější obraz, ale nezachrání vás od problému. Pochopte, střeva dítěte, které se bude plazit v krátkém čase, a vše, co v ústech vytáhnete, nebude sterilní. Já sám někdy vedu ke všem rozvodům a začnu se s dítětem zabývat sám (pokud se mě to týká). A každý přípravek, například intestinální antiseptikum, kromě patogenní flóry, odstraňuje a je užitečný, tj. jen díky léčivým přípravkům se vyrovnáte se zeleným kakaem. Tj budete muset podstoupit velmi dlouhou a únavnou léčbu. Kdysi jsem k tomu všemu krmil trochu, máme strašný důsledek - po týdnu léčby jsem všechno popadl, ještě méně poslal všechno do pekla, protože dítě bylo letargické. Náhodně si vyměnila dopisy s kamarádkou, poradila KIPs, pak náhodně mluvila s lékařem jiným neonatologem, ale také doporučila něco z KIPs vyzkoušet a tak jsem našla lék Kipferon. plus poskytl lactobacterin, protože Laktobacily byly podceňovány a jsou zodpovědné za vývoj prospěšné mikroflóry. Ano, možná neodstránil před koncem všechny stofelokoky, proteus a klibciel, ale vidím klinicky zlepšení: měl jsem vyrážku, pravidelně chodím na toaletu se žlutým kakaem (někdy můžete vidět zelené věci, ale to je také varianta normy, protože to mám ve směsích nebo když na den nechodíme na záchod, pak druhý den uvidíme známou zelenou barvu), zavedeme šťávu a pyré (není reakce), tj. podle mého názoru máme problém.

Pouze podle mých vlastních zkušeností jsem si uvědomil, že jsem potřeboval začít s minimálním ošetřením a vždy bylo možné mít čas na věci s drahými léky.

Zopakuji to znovu, dítě je pro vás, proto je na vás, abyste se rozhodli.

Nataši, děkuji vám za podrobné odpovědi. Hodně jsi mi pomohl! Rozhodl jsem se jmenovat KIP pro dítě sám. Nebude to škodlivé. Zrušte vše ostatní. Včera jsme šli k doktorovi, o testy se nezajímá. Řekla, že chcete předat své pohodlí, ale dítě už nebude sterilní. Pokud neexistuje speciální klinika, není třeba ji léčit. Imunita se musí vyrovnat. Pomůžeme mu s bifidobakteriemi. Teď to budu zvyšovat v každém směru, s KIP. Ještě jednou díky. Přeji vám, abyste nebyli nemocní.

Jsem rád, že jsem vám pomohl učinit rozhodnutí. A nemůžete onemocnět, všechno bude pro vašeho syna rozhodně dobré.

Děkuji! To je nejdůležitější věc! Nikdy jsem si nemyslela, že tak moc může někdo milovat!

))))) to je jisté. Až po narození dítěte chápete, že jste připraveni dát svůj život někomu za svůj prospěch))))))))))))

KIPferon je kombinovaný přípravek lidského interferonu a komplexního suchého imunoglobulinového přípravku. Lakto-a bifidobakterie neobsahuje. Bez prebiotik s nimi nebudete zabírat užitečnou mikroflóru. Nějaký nesmysl léčit vaše vlastní dítě podle doporučení zdravotní sestry z internetu. Jděte k lékaři.

Natalia, tohle není doporučení! Každá matka se rozhodne sama pro sebe, a pokud si pečlivě přečtete, autor se již obrátil na lékaře. Napsal jsem své zkušenosti, Kipferon a Lactobacillus v našem případě pomohli s třeskem! Neposkytuji doporučení a popisuji zkušenost života. to jsou různé věci! A není to o vzdělání, nemůžete být lékařem, ale je mnohem rozumnější dělat...

Díky Natálii za komentář. Napsal jsem, že budeme pít bifido-laktobakterie, plus KIPferon. A hilak-forte, ale o tom jsem nepsal. Byli tři lékaři. Všichni nedoporučují pití antibiotik. Další dodatečně jmenovaný koprogram. Aby byl obrázek jasnější.

normální mikroflóra je nejlépe naplněna živým bifidem a laktobacily. Dnes je jich málo. Jedním z nich je biovestin-lacto (je levný, obsahuje živé kultury, proto je proces normalizace mikroflóry mnohem rychlejší, bezpečnější). Vhodné pro Lyalkam a dospělé.

V každém případě musí být jmenování provedeno u lékaře po prozkoumání vašeho dítěte. Nekopírujte ošetřující přítelkyně. A ještě jednou, pokud problém existuje pouze ve formě čísel na papíře, ale není tam žádná klinika - není třeba léčit testy. Hodně štěstí!

Děkuji moc! Dnes jdu k třetímu doktorovi. Podívejme se, co říká.

No, pak Biseptol, tak proč to dítě, jestli existuje rezistence vůči všem běžným antibiotikům? Vysazují celý trávicí trakt. Zde si můžete vybrat nebo neošetřit antibiotika nové generace. Vše záleží na klinice. Je-li tolerován, neošetřujte testy.

V zásadě je to tolerantní, dobře nabírají, zdá se být normální. Podle analýz zde nejsou žádné bifidobakterie kvůli tomuto stafylokoku. Ano, a laktobacily pod normální.

Bactrim sirup recenze

Zpráva Niksi »So Jan 16, 2010 09:09

Zpráva Kuzya »So Jan 16, 2010 09:12

Zpráva Niksi »So Jan 16, 2010 09:19

Post stick »So Jan 16, 2010 10:52

Zpráva sunshine »So Jan 16, 2010 11:29

Zpráva Kuzya »So Jan 16, 2010 11:38

Post stick »So Jan 16, 2010 18:03

Zpráva NatKa »So Jan 16, 2010 19:11

Zpráva Len_a »Čt Jan 21, 2010 16:21

Zpráva Len_a »Čt Jan 21, 2010 20:53

Zpráva SergeyL »Pá Jan 22, 2010 09:43

Zpráva Mets Inna »Út 26.ledna 2010 12:51

Zpráva Mets Inna »Út 26.ledna 2010 13:13

Můj malý syn je starý 2,5 měsíce. Kašel a snot začal, na druhý den teplota vzrostla na 37,6, teplota byla 3 dny, lékař spěšně předepsal antibiotikum augmentin (tak, aby to nebylo horší), nedal jsem, dnes není téměř žádný snot na 8. den, vymývám nějaký hlen po spánku, ale byl kašel a to mě hodně znepokojuje, kašle více či méně (mokrý kašel), většinou po spánku, a někdy hlen někde v ústech. A z nějakého důvodu dnes ráno kyselé oči a zarudnutí očních víček. Byl jsem už na kývání s těmito abs začít léčit a ne začít, ale já nechci, aby takové dítě takhle. Dávám teplý nápoj a začal dělat masážní drenáž. Ale stále pochybuje o hněvu, mám pravdu.

Přidáno po 5 minutách 35 sekund:

Promiň, hned jsem nepochopil, jak sem psát a zkoušet. V domě, samozřejmě, je to horké na 23-24 stupňů, ale je to mokré a já se snažím vysílat, ale nejsem schopen chodit teď, teď máme -22

Bactrim

Moje matka z léčby sulfadimethoxinem během chřipky v té době "získala" závažné poškození ledvin a o 6 let později zemřela na chronické selhání ledvin. Předtím byla „léčba“ naprosto zdravým člověkem.

Proto slovo „sulfadimethoxin“ ve mně způsobuje paniku a strach z umírání. Je to pravda. 01/12/2003 20:11:33, Nataša a Igorek

Nic není hříchu. Moje matka vůbec nepila žádné léky. A pak chřipka zvedla, že její lékař předepsal 2 karty. již 4 krát denně. No, upřímně je viděla. A pak začaly křeče a akutní selhání ledvin, hemodialýza a další „radosti života“. Pak jsem byl v 10. ročníku. Žil 4 měsíce sám. Není známo, co.

Od té doby, ledviny a pracoval špatně. Ačkoli první dva roky viditelnost dobrých testů byla stále přítomna.

A Herbalife byl zřejmě poslední sláma. Viděla ho těsně před její smrtí. : (((

Brrrrrr. Děsivé vzpomenout.
Obávám se proto slov "sulfadimethoxin" a "Herbalife".

Nedávno, karikatura v televizi ukázala, že tam byla krabice s logem Herbalife loga a nápis "HerbaDeath" ve stejném fontu 13. ledna 2003 00:08:55, Natasha a Igorek

Antimikrobiální látky Roche Bactrim suspenze - recenze

jeden léčí - ostatní mrzáci.

I když jsem zaváhal, že se léčí vůbec! Můj syn byl diagnostikován s akutními respiračními infekcemi a dalším levostranným zánětem středního ucha, ale všechno nebylo nějak moc nápadné a bez horečky, dítě bylo o něco více neklidnější než obvykle, a z ucha byla vyňata cukornatka. BAKTRIM byl předepsán (Bactrim se používá k léčbě infekčních onemocnění dýchacích orgánů, jako je bronchitida, pneumonie, plicní absces, hnisavý pleurismus, empyema, atd. Lék se používá k infekcím močových cest: uretritida, cystitida, pyelitida, pyelonefritida. - střevní infekce: úplavice, paratyphoidní horečka, břišní tyfus, enterokolitida, lék se také používá při chirurgických infekcích, infikovaných ranách, septikémii, meningitidě, kapavce a dalších infekčních onemocněních. Olevanov vyvolané vnímavými patogeny léku.) Proč je čtení k výše uvedenému jsem váhal, nevím. (Doporučené dávky Bactrim je obvykle dobře snášen. Mezi nejčastější nežádoucí účinky jsou kožní vyrážka a gastrointestinální poruchy.

Jsou popsány reakce přecitlivělosti. Podobně jako u jiných léků se u pacientů s přecitlivělostí na složky léku mohou vyvinout alergické reakce: horečka, angioedém, anafylaktoidní reakce, sérová nemoc, ve vzácných případech infiltráty do plic eozinofilní nebo alergické alveolitidy. Mohou být klinicky manifestovány kašlem a dušností. V případě náhlého výskytu nebo zvýšení těchto příznaků je třeba pacienta vyšetřit a zvážit možnost ukončení léčby přípravkem Bactrim. Ve vzácných případech došlo k periarteritis nodosa a alergické myokarditidě. Jsou popsány případy plísňových infekcí, jako je kandidóza.

V závislosti na klesající frekvenci se mohou objevit následující nežádoucí účinky: t

Kůže: abstinenční příznaky. Podobně jako ostatní léky obsahující sulfonamidy může Bactrim ve vzácných případech vést k fotosenzibilizaci, rozvoji erythema multiforme, Stevens-Johnsonově syndromu, toxické epidermální nekrolýze (Lyellův syndrom) a Schönlein-Henochově purpuře.
Gastrointestinální: nevolnost (s zvracením nebo bez zvracení), stomatitida, průjem, vzácné případy hepatitidy, cholestázy, glositidy, izolované případy pseudomembranózní enterokolitidy, zvýšená aktivita transamináz a koncentrace bilirubinu. Byly popsány případy akutní pankreatitidy během léčby Bactrimem, ale několik takových pacientů trpělo vážnými onemocněními, včetně AIDS. Existují zprávy o vývoji nekrózy jater, vzácných případech hepatitidy, cholestázy, zvýšené aktivity transamináz a hladin bilirubinu, jakož i ojedinělých případech syndromu „mizející žlučovody“.
Hematologické změny: leukopenie, neutropenie a trombocytopenie (nejčastěji mírné nebo asymptomatické a vymizí po vysazení léku); velmi vzácně - agranulocytóza, megaloblastická, hemolytická nebo aplastická anémie, methemoglobinemie, pancytopenie nebo purpura.
Močové cesty: ve vzácných případech - renální dysfunkce, intersticiální nefritida, zvýšený močovinový dusík v krvi, sérový kreatinin, krystalurie. Sulfonamidy, včetně Bactrimu, mohou vést ke zvýšení diurézy, zejména u pacientů s edémem srdečního původu.
Nervový systém: neuropatie (včetně periferní neuritidy a parestézie), halucinace, uveitida, vzácné případy aseptické meningitidy nebo meningeální symptomy, ataxie, záchvaty, systémové a nesystémové vertigo.
Respirační systém: izolované případy plicních infiltrátů, jako jsou případy, které se vyskytují u eozinofilní nebo alergické alveolitidy. Mohou se projevit příznaky jako kašel nebo dušnost. V případě náhlého nástupu nebo zvýšení těchto příznaků by měl být pacient znovu vyšetřen a měla by být zvážena otázka ukončení léčby přípravkem Bactrim.
Muskuloskeletální systém: vzácně - artralgie a myalgie, popsány izolované případy rabdomyolýzy.
Metabolismus: velké dávky TMP používané k léčbě pneumocystické pneumonie vedou u významného počtu pacientů k progresivnímu, ale reverzibilnímu zvýšení sérového draslíku. Hyperkalemie může dokonce způsobit příjem doporučených dávek TMP, pokud je předepsán na pozadí porušení metabolismu draslíku, selhání ledvin nebo současného podávání léků vyvolávajících hyperkalemii. U těchto pacientů by měl být pravidelně sledován sérový draslík. Jsou popsány případy hyponatrémie. Osoby, které netrpí cukrovkou a dostávají TMP-SMZ, občas jsou případy hypoglykémie, obvykle několik dní po zahájení léčby. Riziko hypoglykémie je vyšší u pacientů s poruchou funkce ledvin, onemocněním jater, podvýživou nebo při podávání velkých dávek TMP-SMZ.
Nežádoucí účinky u pacientů s AIDS. Frekvence nežádoucích účinků, zejména vyrážka, horečka, leukopenie a zvýšená aktivita aminotransferáz v séru u pacientů s AIDS, je mnohem vyšší než u lidí, kteří netrpí AIDS.) Po přečtení jsem si také nemyslel, ale nakonec jsem po užití této drogy, mé dítě teplota se začala zvedat, objevily se volné stolice a hranice všeho byla OVENÁ QUINCE. A TATO VŠECHNY JSOU NA JEDNU A PO ZRUŠENÍ TÉTO PŘÍPRAVY JAKO AKUMULATIVNÍ REAKCE. Po zavolání dalšího placeného lékaře do domu se ukázalo, že jeho dětem bylo zakázáno vůbec psát! Tak, maminky a tatínky, před léčbou dítěte s tím, co doktor napsal, dozvědět se více o tomto lékaři a lécích, které vám byly předepsány, je nyní výhoda internetu téměř v každém domě! Zdraví pro vás a vaše děti!

pláč ((((pozastavení baktrim)

holky, moje zlatíčko (((

Včera večer se tempo zvýšilo na 39, dali nurofen... Ve tři hodiny ráno vstala - dala to znovu, okamžitě ji zvracala (nelíbilo se jí to)... Šel jsem si vzít nurofen do služby lékárny ((((((((

Dnes byl povolán lékař, přišla babička a jmenovala:

-mořská voda + nosní kapky

Okamžitě jsem odhodil Tantum Verde, místo toho jsem si koupil akvamarín pro hrdlo. Ale o zavěšení jsem přemýšlel. Četl jsem o něm v nete - byl napsán analogický biseptol, ale toto je antibiotikum. Ukazuje se, že tato suspenze je také antibiotikum.

a pokud vím, pokud předepisují antibiotika, pak to je, když tempo trvá 2-3 dny. A proč nám toto zavěšení ihned dala?

Má dcera má rýmu, teplota je od 37 do 39, oči jsou zalévání a krk je načervenalý. Žádný kašel.

Řekni mi, je toto antibiotikum Bactrim? Dali jste to dětem.

ps Má dcera má ve svém životě druhou teplotu - poprvé od očkování. Dříve jsme trysky snášeli klidně (((

Recenze k Bactrim

Forma vydání: Pozastavení

Analogy Bactrim

Shoduje se podle indikací

Cena od 0 rublů. Analogově levnější o 257 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 7 rublů. Analogově levnější o 250 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 8 rublů. Analogově levnější o 249 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 21 rublů. Analogově levnější o 236 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 22 rublů. Analogově levnější o 235 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 23 rublů. Analogově levnější o 234 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 23 rublů. Analogově levnější o 234 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 23 rublů. Analogově levnější o 234 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 24 rublů. Analogově levnější o 233 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 24 rublů. Analogově levnější o 233 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 25 rublů. Analogově levnější o 232 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 26 rublů. Analogově levnější o 231 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 27 rublů. Analogově levnější o 230 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 29 rublů. Analogově levnější o 228 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 30 rublů. Analogově levnější o 227 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 31 rublů. Analogově levnější o 226 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 31 rublů. Analogově levnější o 226 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 32 rublů. Analogově levnější o 225 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 33 rublů. Analogově levnější o 224 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 34 rublů. Analogově levnější o 223 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 37 rublů. Analogově levnější o 220 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 42 rublů. Analogově levnější o 215 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 44 rublů. Analogově levnější o 213 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 46 rublů. Analogově levnější o 211 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 51 rublů. Analogově levnější o 206 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 53 rublů. Analogově levnější o 204 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 55 rublů. Analogově levnější o 202 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 57 rublů. Analogově levnější o 200 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 69 rublů. Analogově levnější o 188 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 82 rublů. Analogově levnější o 175 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 82 rublů. Analogově levnější o 175 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 89 rublů. Analogově levnější o 168 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 97 rublů. Analogově levnější o 160 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 105 rublů. Analogově levnější o 152 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 105 rublů. Analogově levnější o 152 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 113 rublů. Analogově levnější o 144 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 114 rublů. Analogově levnější o 143 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 116 rublů. Analogově levnější o 141 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 120 rublů. Analogově levnější o 137 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 124 rublů. Analogově levnější o 133 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 124 rublů. Analogově levnější o 133 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 127 rublů. Analogově levnější o 130 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 128 rublů. Analogově levnější o 129 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 128 rublů. Analogově levnější o 129 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 131 rublů. Analogově levnější o 126 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 132 rublů. Analogově levnější o 125 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 138 rublů. Analogově levnější o 119 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 142 rublů. Analogově levnější o 115 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 143 rublů. Analogově levnější o 114 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 146 rublů. Analogově levnější o 111 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 147 rublů. Analogově levnější na 110 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 147 rublů. Analogově levnější na 110 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 147 rublů. Analogově levnější na 110 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 147 rublů. Analogově levnější na 110 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 148 rublů. Analogově levnější o 109 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 151 rublů. Analogově levnější o 106 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 163 rublů. Analogově levnější o 94 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 166 rublů. Analog je levnější o 91 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 166 rublů. Analog je levnější o 91 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 168 rublů. Analogově levnější o 89 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 171 rublů. Analogově levnější o 86 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 175 rublů. Analog levnější o 82 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 177 rublů. Analog levnější o 80 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 181 rublů. Analogově levnější o 76 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 182 rublů. Analogově levnější o 75 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 183 rublů. Analogově levnější o 74 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 185 rublů. Analogově levnější o 72 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 186 rublů. Analogově levnější o 71 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 188 rublů. Analogově levnější o 69 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 189 rublů. Analogově levnější o 68 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 189 rublů. Analogově levnější o 68 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 191 rublů. Analog je levnější o 66 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 196 rublů. Analogově levnější o 61 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 197 rublů. Analog levnější o 60 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 202 rublů. Analogově levnější o 55 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 208 rublů. Analogově levnější o 49 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 208 rublů. Analogově levnější o 49 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 208 rublů. Analogově levnější o 49 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 209 rublů. Analog je levnější o 48 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 214 rublů. Analog je levnější o 43 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 214 rublů. Analog je levnější o 43 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 219 rublů. Analogově levnější o 38 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 223 rublů. Analogově levnější o 34 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 224 rublů. Analogově levnější o 33 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 227 rublů. Analogově levnější o 30 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 227 rublů. Analogově levnější o 30 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 228 rublů. Analogově levnější o 29 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 229 rublů. Analogově levnější o 28 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 232 rublů. Analogově levnější o 25 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 236 rublů. Analogově levnější o 21 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 237 rublů. Analogově levnější o 20 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 238 rublů. Analogově levnější o 19 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 240 rublů. Analogově levnější o 17 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 247 rublů. Analogově levnější o 10 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 252 rublů. Analogově levnější o 5 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 252 rublů. Analogově levnější o 5 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 259 rublů. Analog je dražší za 2 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 264 rublů. Analog je dražší za 7 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 271 rublů. Analog dražší o 14 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 273 rublů. Analog dražší o 16 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 275 rublů. Analog je dražší 18 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 276 rublů. Analog dražší o 19 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 278 rublů. Analog dražší o 21 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 279 rublů. Analog dražší o 22 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena je od 288 rublů. Analog dražší na 31 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 289 rublů. Analog dražší na 32 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 289 rublů. Analog dražší na 32 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 292 rublů. Analog dražší na 35 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 294 rublů. Analog dražší na 37 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 295 rublů. Analog je dražší 38 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 296 rublů. Analog dražší na 39 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 298 rublů. Analog je dražší pro 41 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 299 rublů. Analog je dražší na 42 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 300 rublů. Analog dražší na 43 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 310 rublů. Analog dražší o 53 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 310 rublů. Analog dražší o 53 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 314 rublů. Analog je dražší za 57 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 314 rublů. Analog je dražší za 57 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 315 rublů. Analog je dražší pro 58 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 319 rublů. Analog dražší na 62 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 327 rublů. Analog je dražší 70 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 328 rublů. Analogový dražší na 71 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 336 rublů. Analog je dražší za 79 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 339 rublů. Analog více o 82 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 340 rublů. Analog dražší na 83 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 345 rublů. Analog je dražší o 88 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 347 rublů. Analog je dražší za 90 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 353 rublů. Analog více o 96 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 359 rublů. Analog dražší na 102 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 408 rublů. Analog dražší na 151 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 412 rublů. Analog dražší o 155 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 416 rublů. Analog dražší o 159 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 422 rublů. Analog dražší o 165 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 424 rublů. Analog dražší o 167 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena je od 439 rublů. Analog je dražší za 182 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 455 rublů. Analog je dražší za 198 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 461 rublů. Analog dražší o 204 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 489 rublů. Analog dražší o 232 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 512 rublů. Analog je dražší na 255 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 530 rublů. Analog dražší o 273 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 531 rublů. Analog dražší na 274 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 540 rublů. Analog více o 283 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 656 rublů. Analog je dražší na 399 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 678 rublů. Analog je dražší na 421 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 698 rublů. Analog dražší na 441 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 759 rublů. Analog dražší na 502 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 1134 rublů. Analog více o 877 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 1317 rublů. Analog dražší o 1060 rublů

Návod k použití Bactrim

Recenzent: Tatyana (pozitivní hodnocení)

Výhody: efektivní lék, levná, dostupnost v lékárnách

Nevýhody: nenalezeny

Asi před dvěma měsíci, můj pediatr diagnostikoval bronchitidu s mou dcerou: tam byl velmi silný kašel, lékař slyšel sípání a bronchitida byla objevena na x-ray. Dcery jen 1 rok starý. Jako matka jsem samozřejmě byla šokovaná a velmi rozrušená. Nebyli jsme odvezeni do nemocnice, ošetřeni doma. Pediatr nám předepsal Bactrim v kombinaci s jinými léky. Už jsem o Bactrim nic neslyšela, a když jsem si přečetl návod na lék, byl jsem nepříjemně překvapen velkým množstvím vedlejších účinků. Nakonec důvěřoval zkušenostem lékaře a koupil. Je to suspenze pro orální podání, sladká chuti. Dítě vnímalo léčbu jako hru a pil s radostí. Lék má antimikrobiální účinek a to není důležité antibiotikum. Droga nám hodně pomohla: kašel byl pryč. Také okouzlující skutečnost, že Bactrim byl vyroben ve Francii a náklady, ve srovnání s podobnými léky, vyhrává (asi 155 rublů). Neměli jsme žádné vedlejší účinky.

Autor recenze: Alla (pozitivní hodnocení)

Kapky kašel pro ty nejmenší

Výhody: efektivní, nepoškozuje tělo dítěte, příjemnou chuť

Název tohoto léku může být spojen s názvem jednoho antibiotika, ale nebojte se. Oni nejsou příbuzní. Tento nástroj nemá žádný škodlivý vliv na práci žaludku, takže se tiše prodává v lékárnách bez lékařského předpisu. Je vhodný pro děti od tří měsíců, chuť suspenze (a to je ona) je sladká, příjemná. Dcera to klidně polkla a ani se nemrala. Dvakrát denně vzal Bactrim lžičku. Lékař nám ​​sdělil, že je nutné si ho vzít do týdne, ale kašel už uplynul po čtyřech dnech, a při této léčbě jsem se zkrátil.

Autor recenze: Alena (pozitivní hodnocení)

Vyléčil dítě bronchitidy

Výhody: Účinnost, příjemná chuť.

Nevýhody: nenalezeny

V letošním roce moje dcera šla do mateřské školy, a se začátkem sezóny ARVI, jsme onemocněli. Lékař říkal, že anaferon, lysobact, heřmánek a rhinofluimucil předepsali nic vážného. Celý týden jsme svědomitě ošetřovali, ale kašel se naopak zvýšil, po další návštěvě pediatra jsme zjistili, že máme bronchitidu. Seznam léků se rozšířil a jeden z nově přidaných se jmenoval Bactrim. Je to bílá suspenze s příjemnou nasládlou chutí, ideální pro děti. Musíte vzít 1 čas ve 12 hodin, je zde odměrná lžička, že podzim je pohodlný, na silnici. Účinek léku se objevil na 4-5 den, dítě přestalo kašlat ráno, sípání v plicích zmizelo.

Recenzent: Inga (pozitivní hodnocení)

Léčba dětí s bronchitidou

Výhody: Účinnost při bronchitidě, cena, minimální vedlejší účinky

Nevýhody: nebyly nalezeny, ale nesmíme zapomenout na to, abychom si vzali finanční prostředky na obnovu flóry

Pozastavení Baktirim propustil dceru ve věku dvou let. Vrátili se ze školky a dcera začala kašlat a o den později začal kašel hvízdat a chraptit, a tak pokračoval několik dní - ráno si dcera odkašlala a pilulky na kašel nepomohly. Pediatr naslouchal a říkal, že existují známky bronchitidy, takže se nevyvinula, předepsala Bactrim, pití a inhalaci. Po prvních dnech užívání Bactrim dcera spala klidně, bez kašlání a ráno. Dítě to vypilo i s radostí - obsahuje aromatické přísady a samotnou antimikrobiální složku. Dodnes se kašel neobtěžuje, adaptace na zahradu prošla. Přidám tím, že sirup může být přijímán od 6 měsíců a cena je cenově dostupná.

Recenze Bactrim pro děti

Bakrim je antivirotikum, které se používá při léčbě různých onemocnění. Také lék je velmi účinný v léčbě těla, ale léčba musí být v souladu se všemi pravidly užívání léku. Než začnete svou vlastní léčbu, měli byste se poradit se svým lékařem, abyste určili nemoc a přiřadili správnou léčbu.

Vaše dítě má bolest v krku

V případě bolesti v krku ošetřující lékař obvykle předepisuje účinnou léčbu pro dítě, která zahrnuje léčivý přípravek Bakrim. Ale někteří rodiče mají pochybnosti o jmenování lékaře a rodič v takových případech obvykle začíná pečlivě zkoumat všechny léky předepsané lékařem. Seznam těchto léků nutně zahrnuje Bakrim. Máte-li jakékoli pochybnosti o použití této drogy, doporučuji Vám, abyste si prostudovali písemné recenze.

U dětí je bolest v krku velmi snadná a jednoduchá a nedoporučuje se k léčbě tohoto onemocnění antibiotiky. A droga bacrim je jedním z typů antibiotik.

Existují také zvláštní omezení týkající se užívání tohoto přípravku dětem.

V případě předčasného porodu není tělo a imunita dítěte plně utvořena, a proto tělo může tento lék odmítnout.

U dětí ve věku jednoho měsíce může tento přípravek ovlivnit tělo, které způsobuje zvracení, nevolnost a závratě. To může způsobit, že dítě pláče, protože tyto příznaky způsobují nepohodlí. Nedoporučuje se dávat tento lék dětem, pokud dítě trpí onemocněním spojeným s játry nebo ledvinami.

Je velmi nebezpečné podávat tento lék, pokud má dítě v těle zhoršený systém krevního oběhu.

V současné době je tento lék vyloučen ze seznamu doporučených léčiv. Když vám lékař tento lék předepíše, musíte ho požádat, aby jej nahradil jiným lékem, který má stejný účinek a méně škodlivý pro tělo dítěte, nebo se můžete poradit s jiným lékařem, který může předepsat jinou léčbu, protože tato metoda je velmi nebezpečná a má mnoho kontraindikací..

V případě použití tohoto léku v léčbě je nutné přísně dodržovat způsob užívání tohoto léku a jeho dávkování.

O tom, jak se můžete z tohoto videa dozvědět:

Léčba a kontraindikace léčiva

Bactrim je protizánětlivé kombinované léčivo, které obsahuje trimetoprim a sulfamethoxazol. Sulfamethoxazol. Když se používá priaparat, složky zvyšují účinek sulfamethoxazolu, čímž nepříznivě ovlivňují aktivní typ kyseliny, která je zodpovědná za metabolismus proteinů a buněčnou proliferaci. Bakrim se používá jako baktericidní lék používaný v různých případech.

Tento lék se používá při léčbě mnoha onemocnění. Bactrim pamlsky:

Nemoci močového systému, jako je cystitida, prostatitida, uretritida atd. stejný lék se používá při léčbě dýchacího systému. Taková onemocnění zahrnují následující onemocnění: akutní formy bronchitidy, typy pneumonie a další. Nemoci ucha, krku a nosních průchodů, jako je otitis, šarlatová horečka, tyfus atd.

Nedoporučuje se užívat tento lék lidem trpícím přecitlivělostí a osobám trpícím onemocněním ledvin, různými typy anémie. Je také kontraindikováno užívat lék během těhotenství, osoby trpící chronickým astmatem a nemoci spojené se štítnou žlázou.

Vedlejší účinky léku

Při použití této drogy je seznam vedlejších účinků. Tento lék může ovlivnit práci mozku následujícími způsoby: může být bolest hlavy a dezorientace a u pacientů užívajících tento lék se objevuje apatie a známky menší deprese.

Stejný lék může ovlivnit práci dýchacího ústrojí, čímž způsobuje bronchospasmus. Když užíváte tyto léky, musíte dodržovat dietu, protože lék má negativní vliv na trávicí systém. To může způsobit zvracení, nevolnost, gastritida, doprovázet to s bolestmi břicha.

Stejný vliv na práci cév. Při dlouhodobém užívání tohoto léku se u pacientů vyskytly příznaky trombocytopenie, anémie, leukopenie atd.

Během práce močového systému se může tvořit schopnost funkce ledvin, pole, hematurie atd.

Totéž se může objevit disarentace, pocit bolesti v kloubech těla. Lék způsobuje svědění celého těla, vyrážku, zvýšení tělesné teploty.

Ve vzácných případech dochází k tvorbě krevních sraženin v těle a pocitu bolesti v oblasti, kde byl tento lék použit.

V případě nepravidelného užívání může dojít k předávkování organismu, což může mít velmi závažné následky. Při předávkování se objevují bolesti hlavy, reflexy rány, dezorientace a další. Aby se snížily příznaky otravy tímto lékem, je nutné žaludek umýt roztokem manganistanu draselného.

Bactrim sirup recenze

Analog slavného biseptolu. Účinná látka: Co-trimoksazol,
Informace o účinné látce
Titul Co-trimoxazol

Stručný návod
různé bakteriální infekce dýchacích cest, močových cest, gastrointestinálního traktu a dalších orgánů.
Zvláštní upozornění Antibakteriální aktivita léčiva je horší než antibiotika. Lék se nedoporučuje dětem.
Specifické pokyny Při dlouhodobém používání musíte pravidelně sledovat krevní obraz, vyšetření moči. U starších pacientů a pacientů s poruchou funkce jater nebo ledvin používejte opatrně. Pokud přestanete užívat lék před konečnou eradikací zdroje infekce, bakterie se mohou stát rezistentními vůči této skupině léčiv.
Indikace anginy pectoris,
laryngitida
bronchitida
otitis media;
zánět močových cest
tyfusová horečka, úplavice, cholera;

Ledvinový kámen vychází - co dělat

Příprava pacienta na ultrazvuk